Jabra lancerer støjguide: giver øjeblikkelig tilbagemelding vedrørende støjniveauet

Jabra støtter erhvervslivets kamp for at reducere støj og forbedre produktiviteten


30. marts 2016Jabra har netop lanceret Jabra Noise Guide, med henblik på at lære virksomheder at forstå det støjniveau, deres medarbejdere arbejder under og for at hjælpe med at forbedre produktiviteten. Ifølge en undersøgelse gennemført af Jabra, hævder 35% af vidensmedarbejderne, at de bliver forstyrret af kollegaerne omkring dem, og 70% angiver, at de bliver forstyrret af støj. Alligevel benytter mange virksomheder sig af storrumskontorer for at få plads til flere mennesker og for at motivere til samarbejde.

Jabra Noise Guide er en transportabel enhed, som måler støjniveauet, og dermed gør folk mere opmærksomme på, hvilken indflydelse støj har på deres arbejde. Virksomhederne kan bruge den til at identificere særlige støjfulde områder og opfordre medarbejderne til at reducere kontorstøj og dermed forbedre produktiviteten ved at skabe en god lydkultur. Alt for mange virksomheder har endnu ikke taget lydkulturen alvorligt i kontormiljøet og går derfor glip af afgørende produktivitetsfordele.

Claus Holmbeck-Madsen, chef for produktstyring hos Jabra siger: ”Åbne kontormiljøer er skabt med henblik på at få medarbejderne til i højere grad at samarbejde og kommunikere med hinanden, og disse kontormiljøer giver mange fordele. Men mange af de mennesker, der arbejder i disse miljøer, oplever, at det afskærer dem fra at fokusere på deres opgaver. Medarbejderne må gøre en ihærdig indsats for at finde måder, hvorpå disse miljøer kan komme til at fungere for alle – inklusive de som har brug for et lavere støjniveau for at kunne opretholde produktiviteten.”

Jabra Noise Guide er produceret i samarbejde med SoundEar. Afhængig af støjniveauet viser enheden en rød, orange eller grøn lampe og lagrer samtidig data om støjniveauet. Data kan downloades og analyseres med henblik på at identificere lydmønsteret i kontormiljøet. Dermed får virksomhederne mulighed for at skabe løsninger, der forbedrer lydforholdene. Jabra Noise Guide har også en indikator, som viser det gennemsnitlige støjniveau.

Enheden kan bruges som del af et effektivt lyd set-up på kontoret. Den kan tilpasses til kontormiljøet, afhængigt af om det er et stort, stille eller larmende kontor. Den kan placeres på jorden eller i en kontorbås.

Læs mere om Jabra Noise Guide her.

Pris og tilgængelighed:
Tilgængelig hos bl.a. Globe Systemst og Headset.dk
Jabra Noise Guide: €599
Table Stand Jabra Noise Guide: €49
Cubicle Mount Jabra Noise Guide: €49

PR Kontakt
Christina Vedel
Pencil PR
+45 31319106
christina@pencilpr.dk

Om Jabra
Jabra er en førende international udvikler og producent af en bred vifte af kommunikations- og lydløsninger. Virksomheden er dedikeret til at få folk til at høre mere, gøre mere og til at udrette mere, end de nogensinde havde troet muligt. Både forbrugs- og erhvervsdivisionerne hos Jabra markedsfører trådløse headsets og headsets med ledning samt mobile speakerphones og speakerphones til kontorbrug, som skal sikre individer og virksomheder større bevægelsesfrihed, bedre komfort og flere funktionaliteter.

Jabra hører under GN Netcom, et datterselskab af GN. Som en del af GN gruppen har Jabra’s produkter et ry for at være innovative, pålidelige og for at levere en brugervenlighed, der bygger på tæt ved 150 års erfaring. GN består af en unik portfolio af medicinske løsninger samt løsninger til både  professionelle og private forbrugere, som alle giver livet en bedre lyd grundet virksomhedens research, indsigt i og erfaring indenfor lyd. GN er tilstede i mere end 90 lande over hele verden, beskæftiger mere end 5.000 medarbejdere og er listet på Nasdaq København. 

Win a Jabra Elite 65t